Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


SGK İl Müdürü, Çiftçi’yi ziyaret etti

13 Ekim 2022, 14:18 - Okunma: 511

SGK İl Müdürü Alaettin Ökten ve beraberindeki heyet, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi’yi ziyaret ederek yeni çalışma dönemi ve sigorta prim teşvikleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.


SGK İl Müdürü Alaettin Ökten ziyarette, kayıt dışı istihdamın engellenmesi, istihdam ve üretimin artırılması, bölgeler arasında gelişmişlik seviyesi farkının azaltılması gibi olan girişimlerde işverenlerin ödemeleri gereken primlerin belirli oranda ve sürede birçok farklı sigorta prim teşviki ile devlet tarafından karşılandığını belirterek, yabancı uyrukluların istihdam edilmeden evvel gerekli izinlerin alınması konusunda uyarıda bulundu. Yapılan bilgilendirmelerden ve ziyaretten memnuniyetini dile getiren Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Devletin farklı şekillerde esnaflara yönelik yaptığı sigorta primleri yardımı hakkında bilgiler aldık. Müdürümüze zor durumda olan esnafımıza sigorta prim desteği verilmesi gerektiğini bununla beraber yeni desteklerin başlatılması gerektiğini vurguladık” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=