Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


BİR HAFTADA YARIM TON CEVİZLİ SUCUK SATTILAR

12 Ekim 2022, 16:38 - Okunma: 3255

Bu yıl yeni mahsul cevizli sucuklara ilgi büyük. Bir hafta gibi kısa bir sürede yarım ton cevizli sucuk satışı yaptıklarını belirten Haşimiyzade firması, bu sene satış rekoru kırdıklarını kaydetti.


“BU YIL SATIŞ REKORU KIRIYORUZ”
Pekmez ve cevizden yapılan sucuklar kış mevsiminin vazgeçilmez tatlısı olarak büyük ilgi görüyor. Batman Dörtyol mevkii, Mezopotamya Otel altında hizmet veren Haşimiyzade firması, bir hafta gibi kısa bir sürede yarım ton cevizli sucuk satışı gerçekleştirdi. Yeni mahsul cevizli sucukların satışına başladıklarını kaydeden firma satış sorumlusu Hacı Sayar, “Cevizli sucuklarımız Gercüş’ten geliyor. Cevizli sucuklarımızı zaten 5-6 yıldır sıklıkla satmış olduğumuz bir üründü ama bu sene adeta satış rekoru kırdık diyebilirim. Cevizli sucuklarımızın kilosu 120 liradan satılıyor” dedi.
“BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİYOR”
Bağışıklık sistemini güçlendiren cevizli sucuğun enerji, mineral ve vitamin yönünden zengin olan geleneksel gıdalardan bir tanesi olduğunu ifade eden Sayar, “Pekmez ve cevizden dolayı da iyi bir vitamin ve mineral kaynağı olup, ayrıca ceviz protein de içermektedir. Enerji gereksinimi fazla olan bireylere (zayıf olanlara, sporculara, gebelere, ağır işte çalışan işçilere) önerilebilecek besleyici değeri yüksek bir gıdadır” dedi.  Haber-Recep Akın

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=