Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


TPAO Genel Müdürü Bilgin’e ziyaret

12 Ekim 2022, 15:36 - Okunma: 377

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Türkiye Petrolleri A.O. (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin’i ziyaret etti.

Genel Müdür Bilgin’in makamında gerçekleştirilen ziyarette, yeni iş birliklerin yanı sıra daha önce imzalanan Eğitim, Araştırma ve Danışmanlık Çalışmalarına Yönelik İş Birliği Protokolü’nde gelinen aşamalar hakkında da değerlendirmede bulunuldu.
“DAHA KAPSAMLI İŞBİRLİKLER GELİŞTİRECEĞİZ”
Genel Müdür Bilgin’e, üniversitede enerji alanında yapılan çalışmalardan ve Azerbaycan Devlet Petrol ve Sanayi Üniversitesi ile imzalanan iş birliği protokolünden bahseden Rektör Demir, öğrenci alımına tekrar başlanan Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümünde öğrencilere sunulan eğitimin niteliği hakkında bilgiler verdi. Batman Üniversitesinin enerji alanındaki kapasitesinin her geçen gün arttığını belirten Rektör Demir, TPAO ile daha kapsamlı iş birlikleri geliştirmek istediklerini vurguladı. Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Batman Üniversitesinde yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve son dönemde gerçekleştirilen önemli girişimleri için Rektör Demir’i kutladığını ifade etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=