Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“Yerel kitapçılar için girişimlerde bulunduk”

12 Ekim 2022, 15:34 - Okunma: 335

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, düzenlenecek olan 5. Batman Kitap Fuarına, yerel kitapçı esnaflar için girişimde bulunduklarını ama çok öncesinden kontenjanların dolduğunu ve boş yerin olmadığını belirtti.


Batman’ın katılım ve içerik açısından en önemli organizasyonları arasında yer alan Batman Kitap fuarının 5’ncisi 14 Ekim’de kitapseverlere kapılarını açıyor. Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “14 Ekim’de başlayacak olan 5. Batman Kitap Fuarı için Batman’da bulunan kitapçılarımızın da katılmaları için Ticaret İl Müdürlüğümüz aracılığıyla Valiliğimize müracaat ettik. Boş yer kalmadığını ve katılanların tümünün yayınevi olduğunu belirttiler. Fuarı düzenleyen yetkili firmayla irtibata geçtik ama kendileri boş yerin kalmadığını ve yayın evlerinin aylar öncesinden yer ayırdığını bu yüzden geç kalındığını söylediler. Gelecek yıl fuara katılmak isteyen kitapçı esnafımızın daha erken müracaat etmeleri gerekiyor. Bizde kitapçı esnaflarımıza durumu anlattık ve gelecek yıl erkenden irtibata geçmeleri gerektiğini söyledik” şeklinde konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=