Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


3 Bin 422 öğrenciye yangın eğitimi

12 Ekim 2022, 15:32 - Okunma: 291

25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında 7 ilkokul ve 18 anaokulunda öğrenim gören 3 bin 422 öğrenciye yangın farkındalık ve afet bilinci eğitimi verildi.


Bu eğitimler kapsamında öğrencilere yönelik yangın çıkış sebepleri, yangına müdahale yöntemleri gibi konularda teorik ve uygulamalı olarak eğitimler verildi. Bilgilendirme çalışmaları ile birlikte öğrencilere yangın farkındalığı oluşturacak yapbozlar, boyama kitapları ve balonlar hediye edildi. Batman Belediyesi İtfaiye Müdürü Mizbah Akboğa, yapmış olduğu açıklamada Batman halkı için 7 gün/24 saat görev yapan, bu uğurda can ve mal kurtarmak için kendi canını hiçe sayan kahraman itfaiye personellerinin itfaiyecilik haftasını kutlayarak başarılar diledi.
Daha sonraki açıklamalarında112 Acil Çağrı Merkezi’nin öneminden bahsederek gereksiz çağrılardan kaçınılması gerektiğini, anızların yakılmaması, trafikte emniyet kemerinin önemini ve itfaiye ekiplerinin müdahalesinin gecikmemesi adına kontrolsüz araç parkı yapılmaması ve siren sesi duyulduğunda ekiplere yol verilmesi konusunda uyarılarda bulundu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=