Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


EMNİYET BİNASI ‘DUALAR’ EŞLİĞİNDE AÇILDI

10 Ekim 2022, 18:27 - Okunma: 1841

Batman Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasının açılışı dualarla ve kurban kesilerek yapıldı.

 Kültür mahallesi TPAO bulvarında bulunan Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binası açılış töreninde konuşan Batman Valisi Ekrem Canalp, açılan ek hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu. Vali Canalp, "Batmanlılar bu hizmet binasının karşılığı olarak alınan yerle ilgili olarakta inşallah yakın zamanda temel atma törenimiz olacaktır. Orası sadece bir cami olmayacak. Cami dışında Batmanlıların parkı dört dörtlük kullanabilecekleri, ihtiyaçlarını giderebilecekleri ve aynı zamanda gençlerimizin de sosyokültürel faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri bir mekan olarak Batmanlıların hizmetine girmiş olacak" dedi.
İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, ise yaklaşık bir sene önce belediyenin Atatürk parkının genişletilmesi ve vatandaşlarla daha iyi hizmet sunmak için orada bulunan polis çocuk şubesini ve lojmanını kendilerinden talep ettiklerini belirterek, buna karşılık da Emniyet teşkilatına ek hizmet binasının yapıldığını aktardı. Açılış törenine Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral İhsan Kaplan,  İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın, Başsavcı Vekili Eray Akkavak, İl müftüsü Nihat Kök ve Emniyet teşkilatı katıldı. Haber-Recep Akın

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=