Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“EKONOMİ DÜNYASININ LOKOMOTİFİYİZ”

09 Ekim 2022, 16:06 - Okunma: 423

Batman- Siirt Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Mehmet Şah Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri, basının karşısına çıktı. 4,5 Aylık süreçte yaptıklarını hizmetleri açıklayan Ayaz, odanın yeni hedeflerini açıkladı.


“HERKESİN DANIŞACAĞI YER MALİ MÜŞAVİRDİR”
Mali müşavirlik mesleğinin ekonomi dünyasının lokomotifi olduğunu belirten Batman- Siirt Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Mehmet Şah Ayaz, “Bir doktor, bir mühendis, bir akademisyenin iş hayatına atılmadan önce ilk gideceği, danışacağı yer mali müşavirdir. Mali müşavirlerin ticari hayatta ve sosyal hayatta ne kadar önemli olduğunu bizden çok sizin bildiğinize inanıyorum. Öncelikle siz bile gazeteciliğe başlamadan önce bir mali müşavire danıştıktan sonra gazeteciliğe başladığınıza eminim” dedi.
“5 DÖNÜMLÜK ARAZİ SÖZÜ ALDIK”
Batman Valisi Ekrem Canalp’ten 5 dönümlük arazi sözünü aldıklarını ifade eden Başkan Ayaz “Yönetim kurulumuzla beraber sayın Valimizi ziyaret ederken kendisinden 5 dönümlük bir arazi sözü aldık. Bu arazide 500 kişilik bir konferans salonu ve sportif faaliyetler için tenis kortları, voleybol, masa tenisi ve ayrıca ön tarafında plaj görevi görecek bir tesisin kurulması için yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber projemizi tamamladık. Bu konuda da halkımızın ve iş dünyasının ihtiyaçlarını burada da karşılamayı düşünüyoruz” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=