Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


CHP'ye katılımlar sürüyor

09 Ekim 2022, 15:37 - Okunma: 423

CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar, Batman’da 75 ailenin partisine katıldığını duyurdu. Yaşar, CHP’ye yapılan son katılımları değerlendirdi.


Daha önce de birçok kişinin katıldığı CHP’ye bugün de 75 ailenin partilerine katıldığını belirten Başkan Yaşar, şunları kaydetti: “Seçime 8 aydan az bir süre kala vatandaşlarımızın daha net karar verebildiğini gördük. Bu ülkenin artık farklı bir atmosfere, barışı ve kucaklaşmayı arzulayan bir toplum yapısına ihtiyaç duyduğunu herkes görüyor. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ve diğer beş partinin de katıldığı altılı masa, çözümlerin, ekonomik refahın ve barış ortamının teminatını oluşturuyor. Artık insanlarımız, kurtuluşun değişimde olduğunu görüyor ve bu makus tarihi değiştirmek için CHP’ye katılıyor. Bugün de 75 ailemiz bize başvurarak artık bizimle yürümek ve bu değişimden yana olduklarını belirtmek için partimize katıldılar. Kendilerine bu destekten ve yoldaşlıktan ötürü teşekkür ediyorum.”
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=