Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


358 OLAY AYDINLATILDI

09 Ekim 2022, 13:39 - Okunma: 390

Batman’da 15-30 Eylül tarihleri arasında meydana gelen 429 olaydan 358’inin aydınlatıldığı, 297 şahsın ise yakalandığı belirtildi.


Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde suçların önlenmesi, suçluların yakalanması amacıyla, 15-30 Eylül tarih aralığında, 'Hırsızlık, Dolandırıcılık, Yankesicilik, Kasten Öldürme, Kasten Yaralama' suçları başta olmak üzere çalışmaların yapıldığı belirtildi. 15 günde meydana gelen 429 olaydan 358 olayın aydınlatıldığı, 297 şahsın da yakalanarak adli makamlara sevk edildiği ifade edildi. Şahıslardan 13 tabanca, 11 kurusıkı tabanca, bir av tüfeği, 40 oyun pulu, 3 bin 750 TL kumardan elde edilen para, bir çalıntı jenaratör, bir çalıntı bilgisayar, bir ses sitemi, bir çalıntı cep telefonu, bir çalıntı tabanca, bir çalıntı otomobil ve 4 çalıntı motosiklet ele geçirildiği kaydedildi. 15-30 Eylül tarihleri arasında meydana gelen hırsızlık olaylarının yüzde 70’inin aydınlatıldığı belirtilen açıklamada, diğer hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi. İlde farklı zamanlarda meydana gelen hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen 47 şüpheli şahsın yakalanarak adli makamlara sevk edildiği, 6 şahsın ise adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiği ifade edildi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=