Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Neslim Güngen güzellik merkezi açıldı

09 Ekim 2022, 13:06 - Okunma: 515

Başarılı iş kadını, güzellik ve estetik uzmanı Neslim Güngen, kendi adını taşıyan güzellik merkezi zincirine bir halka daha ekleyerek Batman şubesinin açılışını Gültepe mahallesi Altınay Astoria sitesi altında yaptı.


GÜNDEN, ŞARKI  SÖYLEYİP HALAY ÇEKTİ…
Girişimci kadınlara bugüne kadar sağladığı desteklerle Türkiye'nin en büyük güzellik merkezi zincirinin sahibi olan Neslim Güngen, ilk 100 şubesi arasına dahil olan Batman şubesinin açılışına katıldı. Güngen,  açılışta şubeye hem destek hem de motivasyon sağlamak amacıyla sevilen şarkıları ve kadınlara ilham veren konuşmalarıyla şube sahibi ve çalışanlarına destek verdi. Davul zurna eşliğinde çiçeklerle karşılanan Neslim Güngen, şarkı söyleyip kadınlarla halay çekti. Ardından kurdele kesimi yapılarak şube açılışı gerçekleştirildi.
"HER GEÇEN GÜN DAHA DA BÜYÜYORUZ"
Açılışta konuşan Neslim Güngen, "Güzellik ve kozmetik sektöründe 23 yıllık sektör tecrübesiyle bugün 72. şubemizin açılışını yapacağız. Ama şuan için Dubai ve Katar’da dahil olmak üzere 100’ün üzerinde şubemiz var. Her geçen gün büyüyoruz. Neslim Güngen Batman'da, Batman’ı güzelleştirmeye geldik. Kadın- erkek fark etmiyor. Bize inanan, bize güvenen herkesi sonuç odaklı, uygun fiyatlı bir şekilde güzelleştirmeye davet ediyoruz. Güzelleşmekse gayeniz adresiniz Nesrin Güngen" dedi.
“BATMANLI KADINLARA İSTİHDAM SAĞLIYORUM"
Batmanlı kadınlara iş istihdamı sağladığını belirten Neslim Güngen Güzellik Merkezi Batman şubesi sahibi Yağmur Oğrak, "Neslim Güngen Batman şubesinin 72. şubesiyim. Sadece 72 şubeyle kalmıyor, 100 şubemiz bulunmaktadır. Neslim hanımın katılımıyla büyük bir açılış yaptık. İyi hizmet verebilmek adına bu sektörde hedeflerimiz var ve bu hedefler üzerinde ilerlemek için çok güzel projelerimiz var. Hepinizi merkezime bekliyorum. Batman kadınlarına iş istihdamı sağlıyorum. Benim gibi nice kadınlara dokunmak istiyorum. Bunun için de elimden ne geliyorsa yapacağım. Buradaki herkese hitap ediyorum. Frenchising işlemlerimiz pahalı gelebilir ama hiç öyle düşünmesinler. Ben kadınlarımızın hepsine dokunmak istiyorum. Hepsinin güzelleşmeye ihtiyacı var" diye konuştu. Haber-Recep Akın
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=