Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Sason’da iki günde 25 köy gezdi

09 Ekim 2022, 13:03 - Okunma: 353

Batman Valisi Ekrem Canalp, Sason ilçesi temaslarında iki günde 25 köyü dolaşarak köylerde yaşan vatandaşların ve köy muhtarlarının sorun ve taleplerini dinledi.


Sason temaslarında Muş sınırında bulunan Dörtbölük köyü ile başlayan Vali Ekrem Canalp, orada organik köy kahvaltılıkları ile köydeki vatandaşlar ile birlikte kahvaltı yaparak sorunlarını dinledi. Ardından Dağçatı köyüne geçen Vali Canalp, orada köy heyeti olarak yöresel köy kıyafetleriyle köydeki kadın heyeti tarafından karşılandı. Dağçatı köyünde köydeki kadınlar ve çocuklarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Vali Canalp, ardından ilk günkü köy gezisinde sırasıyla Dikbayır köyü, Soğanlı köyü, Suarkı köyü, Kulaksız köyü, Geçitli köyü, Yiğitler köyü, Güvercinlik, Gürgenli köyü, Topluca köyü, Dereköy, Dereiçi köyü, Umurlu, Cevizli köylerinde vatandaş ve köy muhtarları ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.
Vali Ekrem Canalp’ın ikinci günkü köy ziyaretlerinde 3000 rakımlı Mereto Dağı eteklerinde bulunan köy ve mezraları dolaşarak orada bulunan vatandaş ve muhtarların taleplerini dinledi. İki günde 25 köy ve birçok mezra dolaşan Vali Canalp’in temposuna yetişmeye çalışan il ve ilçelerdeki kurum amirlerinin hayli yorgun olduğu görüldü.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=