Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Öğrenciler, din haftasını kutladılar

09 Ekim 2022, 13:03 - Okunma: 387

Atatürk İlkokulu öğrencileri, Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla okullarına yakın olan Batman Korkut Özal (TPAO Site) Camisini ziyaret ettiler.


Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Atatürk İlkokulu 2/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Mahmut Onur Gezen ile 2/B Sınıf Öğrencileri ve Öğretmenleri Siraç Akçay’la Korkut Özal Camisini ve din görevlileri cami imamı Lütfi Yılmaz ve cami müezzini Hakkı Yılmaz’ı ziyaret ettiler. Öğrencileri misafir eden camii imamı Lütfi Yılmaz uzun süre öğrencilerle sohbet etti. 2/B Sınıf Öğretmeni Siraç Akçay, “Çocukların camiyi sevmeleri, camiye tanıtmak-sevdirmek, oradaki manevi havayı teneffüs etmek, din görevlilere karşı muhabbet duymalarını sağlamak, imamlık ve müezzinlik mesleklerini tanıtmak amacıyla 2/B Sınıfı olarak Korkut Özal camisini ziyaret ettik. Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle düzenlediğimiz etkinlikte bizi heyecanla karşılayan ve öğrencilerimize ikramlarda bulunan ve öğrencilerimize hediyeler sunan cami imamımız Lütfi Yılmaz ve Hakkı Yılmaz hocalarıma teşekkürlerimizi sunar ve şahsında bu onurlu görevi ifa eden din görevlilerimizin haftası kutlu olsun” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=