Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“BU ÜLKEYE BARIŞI MUTLAKA GETİRECEĞİZ”

06 Ekim 2022, 17:39 - Okunma: 523

Halk Buluşmaları kapsamında Batman’a gelen Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, HDP il binası önünde halka seslendi.

Puldan, “Oluşturacağımız ittifaklarla birlikte biz bu ülkeye adaleti, barışı, demokrasiyi, insan haklarını mutlaka getireceğiz” dedi.
“KÜRTLERİ TANIYACAKSINIZ”
Batman’a esnaf ziyareti için geldiğini belirten HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, halkla bir araya gelmekten onur duyduğunu kaydetti. Buldan, “Buluşmalar gerçekleştirdiğimiz her yerde kiminle iletişime geçersek, kiminle buluşma gerçekleştirirsek, hangi inançtan, mezhepten olursa olsun, bir araya gelişlerimiz büyük bir coşku, kararlılık, iradedir, HDP’nin umududur. HDP’nin Türkiye halklarına vermiş olduğu umuttur. Sizin Kürde yaklaşımınız size kaybettiriyor. Bu ülkeye HDP’nin de başta olmak üzere Emek ve Özgürlük bloğu ittifakıyla, daha geniş kesimlerle, seçimler başta olmak üzere, mücadelede de, direnişte de, oluşturacağımız ittifaklarla birlikte biz bu ülkeye adaleti, barışı, demokrasiyi, insan haklarını mutlaka getireceğiz. Kürtleri göreceksiniz ve tanıyacaksınız” dedi.
“BATMAN ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAKTIR”
Seçimlerde yapılacak tercihin mutlaka aydınlıktan yana olması gerektiğini kaydeden Buldan, “Bu karanlık döneme bir son vermenin zamanı gelmiştir. Kendi çıkarları için ülkeyi bu hale getirenlere ders vermenin zamanı gelmiştir. Ben Batman halkına güveniyorum, sizlere güveniyorum. Batman bu seçimlerde de üzerine düşen sorumluluk ve görevi en iyi şekilde yerine getirecektir” dedi. Buldan konuşmasının ardından vatandaşlarla bir araya gelerek esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Programa Pervin Buldan’ın yanı sıra HDP il örgütü, HDP Milletvekilleri Ayşe Acar Başaran, Feleknas Uca, Rüştü Tiryaki ve Necdet İpekyüz, TJA aktivistleri, Barış Anneleri üyeleri, partililer ile vatandaşlar katıldı. Haber-Recep Akın

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=