Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


"EKİBİMİZDE ÇOK KIYMETLİ İNSANLAR VAR”

06 Ekim 2022, 17:37 - Okunma: 563

Cumartesi günü yapılacak BATSO seçimlerine kırmızı oy pusulasıyla katılacak İstişare grubu adayı ve grup meclis adaylarının tanıtımı nedeniyle basın toplantısı yapıldı.


"BATMAN'A GÖNÜLDEN HİZMET EDECEĞİZ"
Yaklaşık 6 aydır kırmızı liste olarak sahada olduklarını kaydeden Demirhan, "Batman'daki üyelerimizin büyük çoğunluğuna ulaştık. Ulaşamadığımız tüm üyelerimizin affına sığınıyoruz. Bu arada açıklıkla şunu ifade ederiz ki, kırmızı grupta çok kıymetli iş insanımız var. Görevi devraldığımız taktirde bu ekip Batman'a gönülden hizmet edecek ve şehrimize büyük değer katacaktır. Bu kentin güzel insanlara ihtiyacı var. Güzide şehrimizde nitelikli olan ve yönetimimizin dışında kalan bilgili, birikimli şehrine hizmet etmek isteyen tüm değerli insanlara da BATSO’nun kapısını sonuna kadar açacağız. Bu şehrin tüm dinamiklerini harekete geçirerek, beraber yöneteceğiz. Cumartesi günü yapılacak olan seçimlerin Batman'ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Batman ekonomisine katkı sağlayacak ekip olarak göreve talibiz. Şehrimizi ve sanayimizi en iyi yere getirmeye kararlıyız" dedi. Haber-Recep Akın
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=