Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“Şehrimizi daha da ileriye taşıyacağız”

06 Ekim 2022, 12:41 - Okunma: 383

BATSO Başkanı Demir, 8 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan Ticaret Ve Sanayi Odası seçimlerine tüm üyelerin katılım göstermeleri ve oy kullanmalarını beklediklerini kaydetti.


“BATSO’YU HİZMETİN MERKEZ  ÜSSÜ YAPTIK”
İki dönemdir yaptıkları hizmet ve yatırımlarla BATSO’yu hizmetin merkez üssü haline dönüştürdüklerine değinen Başkan Demir, “Batman lobisi, tekstilkent, 2. OSB, komşu ülkelerde temsilcilik açılması, tekstilde üretici ile müşterileri buluşturma gibi vizyon projelerimizle BATSO’yu ve şehrimizi daha da ileriye taşımaya geliyoruz. Mavi renkli pusula ile seçime giriyoruz. Batman’ın kalkınması, güven, istikrar ve çözüm odaklı projelerin hayata geçirilmesi için üyelerimizi mavi listeyi desteklemeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
MESLEK KOMİTELERİNİN SAYISI 13’E ÇIKARILACAK
Meslek komitelerinin 7’den 13’e çıkarılacağı bilgisini veren Başkan Demir, “Meslek komiteleri sayısının artırılması konusunda yönetim ve mecliste karar alarak TOBB’a gönderdik. Seçimden kısa bir süre sonra meslek komiteleri 7’den 13’e çıkarılacak ve tüm meslek gruplarının temsili daha iyi bir şekilde sağlanmış olacaktır” şeklinde konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=