Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Üniversitesi öğrencilerine hoş geldin partisi

06 Ekim 2022, 12:39 - Okunma: 360

Batman Üniversitesi merkez kampüste 2022-2023 eğitim-öğretim yılında üniversiteyi kazanan öğrencileri için kampüse hoş geldin partisi düzenledi.

Batman Üniversitesi SKS Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Partide eğlenen öğrenciler, Türkçe, Kürtçe şarkılar eşliğinde halaylar çekti. Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, öğrencilere lokma ikramında bulundu.
Merkez kampüste hoş geldin partisinde öğrencilerle bir araya gelen Rektör Demir, yeni eğitim-öğretim yılına başladıklarını söyledi. Öğrencileriyle bir arada olunca enerjilerinin kendilerine yansıdıklarını ifade eden Rektör Demir, “Biz öğrencilerimize oryantasyon eğitimleri düzenledik. Şimdi de kampüse hoş geldin partisi düzenliyoruz. Buradaki amacımız öğrencilerimizin streslerini atmalarını sağlamak. Doyasıya da eğlendikten sonra da sıra doyasıya ders çalışmaya geliyor. Öğrencimizin doyasıya ders çalışabilmesi, genel ağırlıklı ders ortalamasını yükseltebilmesi, yurt dışına gidebilmesi, yabancı dilini geliştirebilmesi için bu şekilde etkinlikler düzenliyoruz” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=