Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


HASTANE BAHÇESİNE DÜZENLEME ŞART!

05 Ekim 2022, 18:13 - Okunma: 555

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesindeki çöp ve izmarit atıklarının temizlenmemesi vatandaşların tepkisine yol açıyor.

Hastane bahçesinde bankların olmayışından dolayı evlerinden kilim, battaniye getirmek zorunda vatandaşlar, yetkililerin önlem almasını istedi.
“İZMARİTLERİN İÇİNDE OTURUYORUZ”
Hastane bahçesinde oturacak yer bulamadıklarından şikayetçi olan vatandaşlar, “Hastane bahçesindeki ortam çevresel olarak temiz değil. Yerlerde izmaritler, çöp gibi atıklar var. Esas sorun insanların oturacak yer bulamamasıdır. İnsanlar izmaritlerin içinde oturuyorlar. Ayrıca mesela biz lavaboya gidiyoruz ve bahçeye dönüşte aynı ayakkabıyla bahçeye basarak oturmamız hijyen açısından ne derece doğru siz düşünün” dediler.
“OTURACAK YERLER SAĞLANMALI”
Ziyaretçiler için uygun oturma alanlarının oluşturulmasını isteyen vatandaşlar, “Bahçenin şu anki durumu hiç elverişli değil. Yetkililerin burada güzel bir çevre düzenlemesi yapıp ortama banklar yerleştirmesi gerekir. İnsanların çoğu, gençler dahil olmak üzere kaldırım kenarlarında oturmak zorunda kalıyorlar. Hastanenin cafesi var ama herkesin maddi gücü elvermiyor. Ayrıca hastane olduğu için insanlar kapalı ortamda bir takım hastalıklardan ve pandemiden kaynaklı çekincelerle oturmak istemeyenler var” diye konuştular.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=