Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


İNDİRİMLİ YAĞ KUYRUĞU!

04 Ekim 2022, 18:21 - Okunma: 1878

Batman’da vatandaşlar daha ucuza ayçiçek yağını alabilmek için Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) önünde sıraya girdi, saatlerce bekledi.


“SATIŞ NOKTALARI ARTTIRILMALI”
Ekonomik krizin derinleşmesiyle birlikte ülkedeki birçok yerde gıda kuyrukları oluşmaya başladı. Vatandaşlar, uygun fiyata yağ alabilmek için TMO’nun kapısında uzun kuyruklar oluşturdu. Piyasaya göre daha ucuza satılan ayçiçek yağını almak için vatandaşlar Batman’da TMO satış noktası önünde saatlerce bekledi. Ayçiçek yağının 5 litresi, markaya göre değişiklik göstermekle birlikte, piyasada 160 lira ile 200 lira arasında değişen fiyatlara satılıyor. 5 litre yağı 135 TL’ye alabilmek için yağ kuyruklarına giren vatandaşlar, satış noktalarının arttırılmasını istediler.
ALIMLAR SINIRLANDIRILDI
Yağı ucuza almak isteyen Batmanlılar günün erken saatlerinde kurum önüne gelerek rüzgârlı havaya rağmen sırada beklediler. Yağ almak isteyenlere 2 adet sınırlama getirildi. Kurum önünde oluşan yağ kuyruğuna tepki gösteren vatandaşlar, “Bazı aileler birden fazla kişiyle kuyruğu giriyor ve bende kuyruktaydım diyor. Bu açgözlülükten başka bir şey değil. Zaten kişi başına 2 teneke yağ veriyorlar. Nedir bu doyumsuzluk" diyerek tepkilerini dile getirdiler.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=