Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


CAN DOSTLAR UNUTULMADI

04 Ekim 2022, 18:19 - Okunma: 398

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma gününde Bir Kalp Bin Umut Derneği öncülüğünde Batman Organize Sanayi Bölgesinde bulunan sokak hayvanlarına yönelik besleme etkinliği düzenlendi.

 OSB'de gerçekleştirilen etkinlikte, elleriyle beslenme kabında hayvanlara mama vererek hayvanları besleyen Batman Valisi Ekrem Canalp'in eşi Ayten Canalp, birer can dost olarak nitelediği sokak hayvanlarına herkesin sahip çıkılması gerektiğini belirtti.
“SEVGİ, EN BÜYÜK KORUYUCUDUR”
Vali eşi Ayten Canalp, “Tercih ve seçim şansı olmayan, dilleri olmayan can dostlarımızı bir gün değil her gün korumaya, sevmeye özen göstermemiz lazım. Bu can dostlarımıza sahip çıkacak olan bizleriz. Bizlere emanet olan bu can dostlarımız için evlerinizin, kapılarımızın önüne bir kap su, bir kap mama koymayı lütfen unutmayalım" dedi. Bir Kalp Bin Umut Derneği Başkanı Veysi Mercimekçi, “Eğer bir şehirde sokak hayvanları insanlardan kaçmıyorsa o şehir yaşanılacak bir şehirdir, diyoruz. Bu bilinci aşılamaya çalışıyoruz.  Bugünkü etkinliğe toplamda 150 civarında öğrenci katıldı” dedi. Haber-Recep Akın
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=