Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“MESLEKİ EĞİTİMLER DÜZENLEYECEĞİZ”

04 Ekim 2022, 18:17 - Okunma: 414

Herkes İçin BATSO sloganı ile seçim çalışmalarını sürdüren başkan adayı Osman Nasıroğlu şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel değerlerine sahip çıkacaklarını belirtti.


Geniş tabanlı bir aday profili ile BATSO yönetimine talip olduklarını belirten Nasıroğlu: “Odamızın prestijini artırarak, şehrimizde her alanda söz sahibi olmasını sağlayacağız.  Şehrimizde odamız da hak ettiği konumda değildir. Şehrimiz büyük bir yer altı ve yer üstü kaynağına sahiptir. Ekonomik, kültürel zenginliklerimizi tek tek sahipleneceğiz. Gençlerimize özel önem vereceğiz. Eğitimli, donamlı, yetenekli, şehrin yönetiminde söz sahibi olan bir gençlik için imkânlarımızı seferber edeceğiz. Kentimizdeki aktörlerle işbirliği yapıp İstihdamı Geliştirme ve Destekleme Birimi kuracağız. Şehrimizdeki genç potansiyeli gözeterek istihdam politikası geliştirilmesine katkıda bulunacağız. Başta dezavantajlı gruplar olmak üzere işsiz nüfusun iş gücüne katılımını destekleyeceğiz. İşsizlik ve yoksullukla mücadele için projeler geliştireceğiz” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=