Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


NASIROĞLU’NDAN TEKSTİLE TAM DESTEK

03 Ekim 2022, 18:04 - Okunma: 358

Herkes İçin BATSO grubu başkan adayı Osman Nasıroğlu ve beraberindeki heyet Sason ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretten çok istihdam yaratan tekstil sanayinin gelişmesi için tam destek vereceklerini açıkladı.


“TARIMSAL SANAYİYE DESTEK OLACAĞIZ”
Kalabalık bir grup tarafından karşılanan Osman Nasıroğlu ilçedeki iş insanlarıyla görüşerek, sorunlarını dinledi. Sason’un tarım ve hayvancılık alanında sanayi yatırımına uygun hammaddeye sahip olmasına karşın yeterli desteği alamadığını belirten Nasıroğlu: “Batman Ticaret ve Sanayi Odası işte tam olarak bunun için vardır. Bu güzel ilçemizin tarım ve hayvancılık envanterini çıkarıp, sanayi üretimine dönüştürecek tesislerin açılması için yeni çalışmalar yapılmalıdır. Allah’ın izniyle biz bu çalışmaları yapıp, üreticiye destek olacak projeler geliştireceğiz. Burada tekstil alanında da çok istihdam sağlandığını biliyoruz. Bu girişimcilerimize yatırımın önündeki her türlü bürokratik engelleri aşmaları konusunda yardımcı olacağız. Üyelerimize ihtiyaçları olabilecek her türlü danışmanlık desteği için gerekli birimleri oluşturacağız” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=