Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Üniversitede akademik birimlere ziyaret

03 Ekim 2022, 13:04 - Okunma: 318

Batman Üniversitesinin tüm birimlerinin yeni eğitim-öğretim yılına hazır hale getirilmeleri, kurum içi iletişimin artırılması ve birimlerin uyum içinde çalışmalarını sağlamak amacıyla Rektör Prof. Dr. İdris Demir’in talimatlarıyla akademik birimlere ziyaretler gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, Genel Sekreter Ali Yılmaz ve üniversite yöneticileri tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde, birimlerin talepleri değerlendirilerek mevcut sorunların çözümü ve gelecekte yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
 “SORUNLARINI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ” 
Akademik birimlere gerçekleştirilen ziyaretlerin amaç ve hedefleri hakkında konuşan Rektör Demir, tüm akademik birimlerin 2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrencilere nitelikli bir eğitim sunmaları için gerekli çalışmaları yürüttüklerini belirtti. Öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmeleri için üniversitenin tüm birimleriyle sık sık bir araya geldiklerini ve istişareler yaptıklarını söyleyen Rektör Demir, bu buluşmaları sistematik hale getirerek sorunların yerinde tespit edilmesi ve çözümü noktasında daha hızlı adımlar atacaklarını kaydetti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=