Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


EĞİTİM-BİR-SEN’DE ÖNLÜ DÖNEMİ

02 Ekim 2022, 17:21 - Okunma: 577

Batman Eğitim-Bir-Sen şubesinin olağan genel kurul kongresinde Şehmuz Önlü’nün başını çektiği Değişim Hareketi kazandı. 162 Delegeden yaklaşık 120 delegenin oyunu alan Önlü, rakiplerine fark attı.


“KAZANAN EĞİTİM-BİR-SEN OLDU”
Batman Eğitim-Bir-Sen şubesinin olağan genel kurulu seçiminde Şehmuz Önlü, Hamdin Aslan ve Mehmet Ergin yarıştı. 3 Başkan adayının yarıştığı seçimde 162 delegeden yaklaşık 120 delegenin oyunu alan Değişim Hareketi adaylarımız kazandı. Başkan adaylarına ve delege adaylığı başvurusu yaparak seçime büyük renk katan tüm üyelere teşekkür eden Önlü, “Bu seçimde bize göre hiçbir delege adayı veya hiçbir başkan adayı seçimi kaybetmemiştir. Hep birlikte kazandık. Bu teveccüh aslında tüm eğitim camiasının beklentilerinin ağır yükünü de Değişim Adaylarının omuzuna yüklemiştir. Bu beklentilerinin ve sorumluluğun farkındayız. İnanıyoruz ki kuruluşumuzun 30. yılında, idealleri ve hedefleriyle Batman’dan yükselen hareketimiz, sendikal mücadelemize güç katacaktır. Yolumuz hayırlı, adımlarımız bereketli olsun” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=