Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Etüt merkezi dualarla açıldı

30 Eylül 2022, 22:06 - Okunma: 1576

Batman Bahçelievler Mahallesi Migros arkasında hizmete giren "Başarı Noktası" isimli etüt merkezinin açılışı dualarla gerçekleştirildi.

Açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz, Koçerler Derneği Başkanı Emin Çelik, Özel Batman Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, işinsanı Selman Dinç, kanaat önderi Bahri Müjdeci katıldı.
Açılıştan sonra gazetecilere demeç veren Başarı Noktası Etüt Merkezi sahibi Hamza Zariç: "Etüt merkezimiz sabah 8 akşam 23.00'a kadar açık olup, 240 kişilik kapasitesi var. Özel 2 tane odamız bulunmaktadır. 4 kişilik grup çalışması için 2 tane özel ders odamız var. Eğitim koçu hizmeti almak için 2 tane özel odamız var. Özel odalarımızdan sonra kütüphane bölümümüz var. 240 adet masamız mevcut ve her masada birer priz bulunuyor. Masalarımızın genişlik mesafesi 85 santimdir. Bir öğrencinin rahatlıkla ders çalışabilmesi için bu mesafeyi yaptık. Öğrencilerin Daha rahat ve daha verimli çalışmaları için sade masa şeklinde düzenledik. Öğrencinin kendini daha rahat hissedebilmesi için çiçek ve yeşillendirme çalışması yaptık. Kendilerini kafeterya havasında bulsunlar ve daha özel hissetsinler diye böyle tasarladık. WI-FI'yi sınırsız yaptık ve çok üst düzey bir internet kotası aldık. Çünkü öğrencilerimiz genellikle internet üzerinden ders çalışmayı talep ediyorlar. Üniversite, lise, memurluğa hazırlanan KPSS öğrencilerimiz dahil farklı internet siteleri üzerinden gittiği için interneti en üst seviyede tuttuk. Etüt merkezim lokasyon olarak merkezi bir yerde. Öğrencilerin rahatlıkla gidip gelebileceği, kafeteryasıyla, açık alanıyla tamamen öğrenciye has sabah 8 akşam 23.00 arası ders göreceği sırada dışarıya ihtiyaç duymayacağı şekilde etüt merkezimizi tasarladık. Salonumuzda 2 farklı gözetmenimiz olacak. Kamera ile 7/24 dinlendiği için, bazı noktalara sesli kamera eklediğimiz için güvenlik ve ses konusunda sorun yaşanmayacaktır. Öğrenci zaten kütüphanede olduğu için sesiz olunacağı, anlayışlı olunacağını bildiği bir yer olduğu için bir sorun olmayacaktır ama biz yine de 2 tane gözetmen içeride bulunduruyoruz. Ücretlerimiz aylık 350-400 lira bandındadır. Kafeteryamızda ve özel ders hocalarımızda özelikle şunu göz önünde bulunduruyoruz: Kar amacı gözetmiyoruz. Kafeteryamız olsun, özel ders hocalarımız olsun, eğitim koçu hocalarımız olsun çok cüzzi bir karla hizmetlerimizi sunuyoruz. Salonumuzda 12 adet klima mevcuttur. 7,5 metre havalandırma sistemimiz var. İçerideki kötü kokuyu alıp, dışarıya atması için. 7,5 metrelik ikinci havalandırma sistemimiz ise dışarıdan filtrelenmiş bir şekilde içeriye temiz havayı alması için de ayrıca bir sistemimiz var" dedi. Haber-Recep Akın

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=