Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


MAHYALAR VİRANEYE DÖNDÜ!

29 Eylül 2022, 17:29 - Okunma: 419

Geçtiğimiz yıllarda Gülistan caddesinde yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında caddeye kazandırılan ışıklı mahyalar bakımsızlıktan adeta viraneye döndü.

Mahya kablolarının ve lamba düzeneklerinin sarkık, dökük ve harap görüntüsünü Batman’a yakıştıramadıklarını belirten vatandaşlar, yetkililerin mahyaları kapsamlı bir bakıma almalarını istediler.
“MAHYALAR PERİŞAN VAZİYETTE”
Mahyadan sarkan bazı kabloların tehlike arz ettiğini kaydeden cadde esnafları, “Gülistan caddesindeki ışıklı mahyalar çok perişan vaziyette. Kabloları kopmuş ve tehlike arz ediyor. İnsanlar altından geçerken üzerlerine düşer diye korkuyor. Yapılan güzel çalışmalar periyodik bakımdan geçilmeli. Öyle yap, sonra da kaderine terk et, olmaz.  Bu caddenin de akıbeti Şemsiyeli Sokak gibi olmasın. Çünkü Şemsiyeli Sokak da ilkin çok güzeldi ve Türkiye genelinde ses getirmişti. Bakımsızlıktan şemsiyeler de gitti, sokakta güzelliğini kaybetti” dediler.
“CADDENİN BAKIMA İHTİYACI VAR”
Trafiğe kapalı olan Gülistan caddesinde yıllardır esnaflık yapan Hikmet Duruş, “Caddenin temizliği gayet içi ama çok bakımsız. Sadece mahyalara değil, ağaçlar ve çiçeklere de bakılmıyor, sulanmıyor. Esnaf sulamazsa başka kimse sulamıyor. Dolayısıyla biraz bakım lazım” dedi. Cadde sakinlerinden Şemsettin Arsoy ise, “Ağaçların da bakıma alınması gerekir. Mahyalar en azından boyanabilecekse güzel bir boyama işlemi görmeli, kablo ve tesisatlar gözden geçirilip yenilenmeli” dedi. Haber-Recep Akın

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=