Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


EĞİTİM-SEN’DEN BANKALARA TEPKİ!

29 Eylül 2022, 17:29 - Okunma: 565

Eğitim-Sen Batman Şubesi Yürütme Kurulu, banka promosyonları nedeniyle bankaların tutumunu eleştiren bir açıklama yaptı.

Bankaların Batman’da görev yapan eğitim emekçilerine karşı tutumu saygı sınırlarını aştığını ifade eden Eğitim-Sen sendika yönetimi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve bankaya yazı yazıldığını belirterek, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü bu talep karşısında ihaleyi tek taraflı feshi yoluna gitmiştir. Bu çerçevede yeni bir promosyon ihalesi yapmak üzere ilimizde şubeleri bulunan tüm bankalara davetiye göndermiştir. Teklif veren dört bankanın teklifleri ise şu şekilde sıralanmıştır. Deniz Bank: 4500 TL, QNB Finans Bank: 10.000TL, Yapı kredi Bankası: 11.00 TL ve İş Bankası: 15.000 TL. Bu ekonomik krizde artan enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında eğitim emekçilerinin maaşları uçan kuşa dönmüşken, bankaların tam da bu dönemde karlarını % 400 ile 800 arasında artmaları kamuoyunun malumudur. Buna rağmen bu komik ücret eğitim emekçilerin talebini karşılamaktan uzak olup bize göre saygısızlığın daniskasıdır” denildi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=