Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“Eşim erken tedavi edilmezse hayatını kaybedecek”

29 Eylül 2022, 15:46 - Okunma: 396

Beyninde kötü huylu tümör bulunmasının yanı sıra kolon kanseri hastası olan Batmanlı Galya Normal’in acilen yurt dışında tedavi edilmemesi halinde hayatını kaybedeceği kaydedildi.


İŞİNİ BIRAKMAK ZORUNDA KALDI…
Eşinin rahatsızlığı yüzünden inşaatlarda yevmiye ile çalıştığı işini bırakmak zorunda kaldığını belirten 43 yaşındaki Hasan Normal,  “Eşim 3 aydır hasta ve 8 yaşında bir kız çocuğum var. İkisine de bakabilmek için çalışmayı da bıraktım. Eşimin acilen yurt dışında tedavi edilmesi gerekiyor. Doktorların dediğine göre tedavi edilmezse birkaç ay içinde hayatını kaybedebilir” dedi.
“TÜRKİYE’DEKİ HASTANELERDEN SONUÇ ALAMADIK”
Batman Sağlık mahallesi 1903 sokakta ikamet eden Hasan Normal, “Yurt dışında tedavi imkanı var. Eşim bu imkandan yararlanmazsa hayatını kaybedecek.  Bu tedaviyi de Almanya’da bir doktor üstlendi. 5-6 defa Diyarbakır’a gittik ama sonuç alamadık. Eşimin tahlilleri İstanbul ve Ankara’ya da gönderildi ama netice alamadık. Hepsi de sonuç olarak eşimin acilen ameliyat edilmesi gerektiğini söylüyorlar ama ölümle sonuçlanabileceğini söyleyerek bu riski almak istemediklerini söylediler” diye konuştu.
“AMELİYATI İÇİN 3 MİLYON LİRA GEREKİYOR”
Eşinin ameliyatını Almanya’da bir doktorun üstlendiğini ancak maddi imkanının elvermemesinden dolayı yurt dışına götürmesinin imkansız olduğunu kaydeden Hasan Normal, “Almanya’daki doktorun eşimi ameliyat etmesi için 3 milyon liraya ihtiyacımız var. Benim bunu karşılayabilmem zaten imkansız. Bu rakam az para değil.  Sosyal Yardımlaşmaya, çevremdeki birçok yere başvurdum ama sonuç alamadım. Ben de gazeteniz vasıtasıyla yetkililerin, hayırseverlerin bize yardım eli uzatması için çağrıda bulunuyoruz” dedi. Haber- Recep Akın
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=