Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


"Kazanan Batman olsun"

28 Eylül 2022, 15:48 - Okunma: 307

Önümüzdeki ay yapılacak olan Batman Sanayi ve Ticaret Odası (BATSO) seçimine ilişkin değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, bütün adaylara eşit mesafede olduklarını belirtti.


“PARTİ OLARAK EŞİT MESAFEDEYİZ”
Kazananın Batman olmasını dilediklerini belirten Müjdeci, "Batman'daki STK'ları arasında yer alan BATSO'da yapılacak seçimde yarışacak olan tüm adaylara parti olarak eşit mesafedeyiz. Eşit, adil rekabeti ve toplum yararına olacak her girişimi önemsiyor; bu uğurda çalışan ve Batman için elini taşın altına koymaktan geri durmayan tüm adaylara başarılar diliyoruz. Kim kazanırsa kazansın asıl kazananın Batman olmasını arzu ediyoruz. Maalesef ülkemizin en yüksek işsizlik oranlarına sahip olan kentlerinden biri de Batman'dır. Bu nedenle, seçimde istihdam politikalarını destekleyecek bir adayın yarışı önde götürmesini ve seçimden sonra da ilk iş olarak yatırımları destekleyecek ve istihdamı artıracak politikalara destek sağlamasını bekliyoruz. Bu şehirde yaşayan her vatandaşın refahına katkı sağlamak istiyorsak, bunu hep birlikte göğüslemeliyiz. Bu konuda BATSO'nun da elinde olan fırsatların farkındayız. Dolayısıyla BATSO'nun seçim döneminden daha da güçlenerek çıkmasını ve Batman'ın yatırım ortamına hızla değer katmasını diliyoruz" dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=