Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Kanaat önderlerini konakta ağırladı

28 Eylül 2022, 15:44 - Okunma: 411

Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, kanaat önderlerini Vali konağında düzenlenen kahvaltı programında ağırladı.


Kahvaltıdan sonra bir konuşma yapan Vali Canalp, “Sizler toplumumuzun önderlerisiniz. Çoğu zaman, sizin bakış açınız toplumumuzun davranışlarına, düşüncelerine, bakış açılarına kısacası hayatlarının her aşamasına temas ediyor. Sizlerden ortaya çıkan iyilik, toplumun genel olarak her aşmasına yayıldığı içindir ki, üzerinizde bir sorumluluk var. Dolayısıyla da bu sorumluluğun bir gereği olarak, atmış olduğunuz her adımda, konuştuğunuz her cümlede sizden topluma bir fayda çıkıyor.  Kanaat önderi demek; toplumu iyi yöne yönlendirmektir, pozitif yöne yönlendirmektir. Sizler de zaten bunu yapıyorsunuz” diye konuştu.
Konuşmanın ardından Vali Canalp, kanaat önderleri ile kentin sorunlarına dair görüş alışverişinde bulunarak, katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=