Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


GÜZELLİK MERKEZİNDE KURUMSAL KALİTE

28 Eylül 2022, 15:38 - Okunma: 1184

Türkiye’de ve dünyada birçok şubesiyle kurumsal olarak hizmet veren Dilan Polat Güzellik Merkezi, Batman Gültepe kavşağı, Astoria sitesi altında hizmet veriyor.


TÜRKİYE’DE 100, YURTDIŞINDA 35 ŞUBESİ VAR…
Güzellik merkezi müdürü ve aynı zamanda uzman estetiysen olarak görev yapan Şeyda Tunç, “Güzellik merkezimiz kurumsal olup, merkez firmamız İstanbul’dadır. Türkiye’de 100, yurtdışında 5 ülkede 35 adet olmak üzere toplamda 135 şubemiz bulunmaktadır. Batman’daki Dilan Polat Güzellik Merkezi 500 metrekare ve 2 katlıdır. Hepsi Batmanlı olmak üzere 20 eğitimli personel istihdam etmiş bulunmaktayız” dedi.
“ÇALIŞANLARIMIZIN TAMAMI UZMAN ESTETİSYEN”
Cilt bakımından lazer epilasyona, kalıcı makyaj, bölgesel inceltme, kaş tasarım, dudak renklendirme, skar izleri ve leke-akne tedavisine kadar birçok işlemi başarıyla gerçekleştirdiklerini kaydeden güzellik merkezi müdürü Şeyda Tunç, “Çalışanlarımızın hepsi en az 5 yıllık uzman estetiysen olup İstanbul’da eğitim aldılar. Ayrıca İstanbul merkez firmadan gelen uzmanlar burada eğitim verdi” dedi.
“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE HİJYEN ÇOK ÖNEMLİ”
Özellikle müşteri memnuniyeti ve hijyenin kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Tunç, “Bizim öncelikli amacımız, güzellik merkezine gelen müşterilerimizin memnuniyeti ve pek tabii ki hijyendir. Bunlar bizim önceliğimiz arasındadır. Bunun yanı sıra VIP odalarımız var. Müşterilerimize kurumsal olarak en kaliteli hizmeti vermenin memnuniyeti içerisindeyiz” dedi. Haber- Recep Akın

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=