Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


BU AYIP BİZE YETER…

27 Eylül 2022, 18:15 - Okunma: 4254

* Kick boks dünya şampiyonu İslam Ücan, Batman otogarına geldiğinde kendisini kimsenin karşılamadığını gördü. Büyük hayal kırıklığına uğrayan 21 yaşındaki sporcu, bavulunu sırtına yükleyip Batman’dan köyüne 10 kilometrelik yolu yürüyerek gitti.


ŞAMPİYONA BÜYÜK VEFASIZLIK…
Kick boks Avrupa şampiyonu olan İslam Ücan, 2 hafta önce İran’da düzenlenen uluslararası bir organizasyonda altın kemer maçında İranlı dünya şampiyonunu yenerek unvanını elinden aldı. Dünya şampiyonluk kemerini alıp Batman’a döndüğünde kimsenin kendisini desteklemek için gelmediğinde yakınan Ücan, “Bazı sporcular geldiğinde çiçek ve ailecek gelip davul zurnayla karşılaşıyorlar. Ama ben geldiğimde hiç kimse yoktu. Bavulumu sırtıma alıp köye yürüyerek geldim. Gerçekten çok zordu. Sıkıntılar içerisindeyim. Hiçbir yerde çalışmıyorum, sadece sporla ilgileniyorum. Geçim kaynağım yok. Bundan dolayı destek istiyorum” dedi.
HAFTANIN 3 GÜNÜ MERKEZE YÜRÜYEREK GELİYOR…
Batman merkeze bağlı Yeniköy’de yaşayan İslam Ücan, haftanın 3 günü 10 kilometrelik yolu yürüyerek merkeze ulaşıp sporunu yapıyor. Haftanın diğer 3 günü ise köyde kendi imkanlarıyla kurduğu parkuruyla sporunu yapıp başarı üstüne başarı elde ediyor. Köyde kendi imkanlarıyla araba tekerleklerinden yaptığı parkurla çalıştığını belirten İslan Ücan, bu süreçte kimseden destek alamadığını ve maddi imkansızlıklar yüzünden yeterince çalışamadığını söyledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=