Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Zilan’dan gazetecilere ‘indirim’ jesti

26 Eylül 2022, 17:37 - Okunma: 426

Özel Batman Zilan Hastanesi, Ekim ayına özel gazetecilere muayene ücretlerinde yüzde 50 oranında indirim jestinde bulundu.

Batman Medya gazetesini ziyaret eden Özel Batman Zilan Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Veysel Yetkin, Ekim ayına özel basın çalışanlarını hastanedeki muayene ücretlerinden yüzde 50 oranında indirimden faydalanacakları müjdesini  paylaştı. Geri kalan tahlil, tetkik ve ameliyatlarda yüzde 20 indirimli anlaşmalarının da devam ettiğini hatırlatan Yetkin, “Bundan basın mensupları, birinci derece yakınları, eş ve çocukları dahil olmak üzere faydalanabiliyorlar. Yani basın mensuplarına özel, Ekim ayı boyunca yüzde 50 indirim var” dedi.
“BU TARZ KAMPANYALARIMIZ DEVAM EDECEK”
Rakam olarak da muayene ücretinin şuan 150 lira olduğunu ama basın mensupları için bu muayene ücretinin Ekim ayı boyunca 75 TL’ye tekabül edeceğini kaydeden Yetkin, “Hizmet açısından ara ara bu tür kampanyalarımız devam edecek. Sadece basın mensuplarına yönelik değil, diğer sendikalar, odalar, dernekler, resmi ve özel kurumlar vs. bunlara yönelik kampanyalarımız olacak. Yıl boyunca da devam edecek. Zilan Hastanesi yüzölçüm olarak Batman’ın en büyük ve köklü hastanelerinden biri. Özel Zilan Hastanesi ve Özel Batman Hastanesi olarak iki hastanemiz var. Ayrıca güçlü bir hekim kadromuzla sağlık alanında kaliteli hizmeti vermeye devam ediyoruz” diye konuştu.
“BASIN CAMİASI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”
Batman basınını yakından takip ettiklerini kaydeden Yetkin, “Batman’ın gazetelerini diğer illerdeki gazetecilerden ayırt eden bir bağ, bir tutku var. Ben üç yıldır şehir dışındayım, Batman’a yeni geldim. Bu üç yıl boyunca Batman gazetelerini sürekli olarak internetten takip ettim. Gerçekten güncel haberleri zamanında tespit edip yayınlayabiliyorlar. Batman gazetelerini severek okuyoruz” dedi. Haber- Recep Akın 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=