Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Kalp sağlığı için pedal çevirdiler

26 Eylül 2022, 17:32 - Okunma: 321

Yaşam Hastanesi, Dünya Kalp Günü için farkındalık oluşturarak bisiklet turu düzenledi. Batman Park AVM önünden başlayan ve geleneksel olarak her sene düzenlenecek olan bisiklet turu, Yaşam Hastanesi önünde son buldu.


YAŞAM HASTANESİ’NDEN ANLAMLI ETKİNLİK
Oldukça yoğun katılımın olduğu bisiklet turuna Batman Vali Yardımcısı İbrahim Güneş, Emniyet MüdürüKöroğlu Kıraç, Emniyet Şube Müdürleri, iş insanı Emin Çelik ve Semir Ayhan, Yaşam Hastanesi yönetiminden Mehmet Dinç ve Emrah Dinç, Yaşam Hastanesi hekimleri ve çalışanları, BATBİT (Batman Bisiklet Topluluğu), Süslü Kadınlar Bisiklet Topluluğu ve çok sayıda Batmanlı katıldı. “Kalp Sağlığın İçin Pedal Çevir” sloganı ile düzenlenen tur sonunda Yaşam Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Zübeyir Acar kalp sağlığının önemi hakkında bilgilendirme yaptı. Ardından konuşan Batman Vali Yardımcısı İbrahim Güneş, bu organizasyon için Yaşam Hastanesi yönetimine teşekkür ederek, sağlık temelli etkinliklerin her zaman yanında olduklarını belirtti. Yaşam Hastanesi Genel Müdürü Burhan Dinç ise, “Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu tür sosyal sorumluluk projelerimiz ve gelenekselleştirmeyi planladığımız bisiklet turu etkinliğimiz devam edecek” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=