Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“BATSO’YU SİYASETE ALET ETMEYELİM”

25 Eylül 2022, 17:18 - Okunma: 722

Değişim ve Yenilik Grubu adına düzenlediği basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkan adayı Celil Demir, “BATSO ayrı, siyaset ayrı. BATSO’yu siyasete alet etmeyelim” dedi.


 “GEREKEN SONUCU ALACAĞIZ”
8 Ekim 2022’de yapılacak BATSO seçimleri için ciddi bir seçim kampanyası başlattıklarını belirten BATSO adayı Celil Demir, “Batman için inşallah ne gerekiyorsa varız. Ekibimizle beraber her türlü desteğe hazırız. Çalışmalarımız gayet güzel gidiyor. İnşallah BATSO seçimlerinde arkadaşlarımızın ve Batman halkının desteğiyle gereken sonucu alacağız” dedi.
“ADAYLARIMIZ SEÇKİN, GENÇ VE DİNAMİK”
Grup adaylarının hepsinin seçkin, genç ve dinamik ve donanımlı iş adamlarından kurulu olduğunu kaydeden Demir, “Biz bu kadromuzla Batman için gereken her şeyi yapmaya hazırız. Bütün plan ve projelerimiz hazır” dedi. Meslek gruplarında adaletsiz sayı dağılımı olduğunu kaydeden Demir, “Bir meslek grubumuz 2 bin kişi, diğer bir grup 300 veya 400 kişidir. Bu da adil değil ve görev verildiğinde bunu düzelteceğiz. Biz seçimlerde herkesin oyuna talibiz. Vatandaşlarımız seçim zamanı en iyi kararı verecektir. BATSO bütün Batman’ındır, odayı siyasete alet etmeyelim. BATSO ayrı, siyaset ayrı. Ben kendi ekibimle yola çıktım ve Allah’ın izniyle başarılı olacağız. Bütün adaylara başarılar dilerim” diye konuştu. Haber-Recep Akın 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=