Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Real Konak’ta personeller uzmanlaştı

25 Eylül 2022, 15:47 - Okunma: 328

Real Konak’ta çalışan personelleri işbaşı eğitim programları kapsamında eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı.

 Batman Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Besim Eviz ve Batman Çalışma ve İş Kurumu Müdür Yardımcısı Mahmut Polat, işbaşı eğitim programını başarı ile tamamlayan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikalarını verdi.
Real Konak Hotel de düzenlenen sertifika törenine İş-Kur İl Müdürü Besim Eviz, başta olmak üzere İş-Kur Müdür Yardımcısı Mahmut Polat, Otel Genel Müdürü Sinan Sarı ve kursiyerler katıldı. Kursiyerlere sertifikalarını veren Eviz; “Bugün benim için farklı bir gün. Türkiye’de olduğu gibi Batman’da kayıt dışı istihdamı azaltmak ve istihdamı artırmak amacıyla yaptığımız bu işbaşı programıyla işe başlayacak olan pırıl pırıl arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi. Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Mahmut Polat ise konuşmasında kursa 7 kişinin katıldığını, 7 kişinin ise sertifika almaya hak kazandığını kaydetti.
“ÖRNEK BİR UYGULAMA OLDU”
3 Aylık kurs süresi sonunda başarılı olanları tebrik eden Polat, biten kursun ardından yenisinin açıldığını söyledi. Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı ise, ‘’İş başı eğitim programını başarı ile tamamlayan 7 kişinin de mevcut kadrolarında çalıştıklarını ve 2 kişi ise İŞKUR işbaşı eğitimlerine devam ettiklerini ve bu proje ise her açıdan örnek bir uygulama oldu. İşkur’a projeye verdiği destek için teşekkür ederim’’dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=