Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“İSTİHDAMI ARTIRACAK, İŞSİZLİĞİ BİTİRECEĞİZ”

23 Eylül 2022, 17:57 - Okunma: 1577

Batman’a yaptığı yatırımlarıyla bilinen ve yüzlerce kişiyi şirketlerinde istihdam eden genç iş insanı Yusuf Yılmaz, BATSO Başkan Adayı Celil Demir ile birlikte seçime girme kararı alarak; 1. gruptan meclis üyesi adayı oldu.


Baran AVM Zincirleri, Baran Auto, Baran Motors, Baran Petrol ve Baran Toptan Gıda şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı olan Yılmaz, hizmet etmek için Meclis üyesi adayı olduğunu açıkladı.
“HUZURUN ADRESİ İSTİHDAMDIR”
‘Huzur ve mutluluğun adresi istihdamdır’ diyen genç İş insanı Yusuf Yılmaz yaptığı açıklamada; “BATSO bu kentin en büyük gücüdür. Bu gücümüzü seçilmemiz durumunda halkımızla, kentin dinamikleriyle, odalarımızla, Kamu Kurum ve kuruluşlarımızla, STK’larımızla, firmalarımızla, esnaflarımızla, basınımızla ve tüm kesimlerle birleştirip, istihdamı artıracağız. Petrol kentinin işsizlik sorununu sıfıra indirmeyi hedefliyoruz. Bu kentin en büyük sorunu işsiz gençlerimizin istihdam edilmesidir. Şu anda binlerce işsiz gencimizin cebinde 2 üniversite diploması olmasına rağmen, iş bulamıyorlar. BATSO olarak göreve gelir gelmez, bu kentin işsizlik sorununu bitirmek için elimizden geleni yapacağız. Bunun için gerekli alt yapımız, projelerimiz ve yeni kaynaklarımız mevcuttur. İstihdamı kolay ve ekonomisi güçlü illerin, lobisi ve kentin dinamiği de güçlü olur. Bütün kötülüklerin, ailelerin huzursuzluğu, gençlerimizin bunalıma girmesinin tek nedeni işsizliktir. Onun için 7 bin üyesi olan BATSO’da istihdamı artıracağız. Bütün üyelerimizle bir olup, ‘Güçlü Oda ve güçlü kent’ şiarıyla hizmet edeceğiz.  ‘İşsiz kent değil, işçi arayan kent olmamızın vakti gelmiştir. Hizmet etmek adına BATSO Başkan Adayımız Sayın Celil Demir’le 7 grubun yedisinde de bütün üyelerimizin oylarına talibiz” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=