Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


KAYIP GENÇTEN HABER ALINAMIYOR

22 Eylül 2022, 17:46 - Okunma: 1653

Batman'da 20 gündür kayıp olan 20 yaşındaki Yusuf Acar’dan haber alınamıyor. Acar'ın ailesi, hayatından endişe ettiklerini belirterek görenlerin güvenlik güçlerine haber vermesini istedi.


EN SON OTOGARDA GÖRÜLDÜ…
Edinilen bilgiye göre, 20 yaşındaki Yusuf Acar, 2 Eylül'de saat 13.00 sularında son olarak Batman şehirlerarası otogarında güvenlik kameralarında görüldü. Yusuf Acar’ın ağabeyi Mahmut Acar, “Kardeşim Yusuf Acar ayın 2’sinden beri kayıptır. Yaklaşık 20 günden beri kayıp onun için endişeleniyoruz. Başına bir şey mi geldi hiç bir şekilde bir haber alamıyoruz. Gereken her yere kayıp başvurusunda bulunduk. Hiçbir şekilde kardeşimden haber alamıyoruz. Kardeşim en son Batman otogarında görüntüsü var başka hiçbir yerde görüntüsü yok. Endişeliyiz, korkuyoruz yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi.
“HİÇBİR SORUNU YOKTU”
Otobüs firma yetkilileri ile görüştüğünü ifade eden ağabey Acar, "Kendi adına hiçbir kayıt yaptırmamış, muhtemelen başkasının adına gitmiş olabilir. Kardeşim ile beraber tekstilde çalışıyorduk. Evin içinde bir sorun yoktu. Kardeşim kaçtı mı, kaçırıldı mı ne durumda olduğunu merak ediyor ve çok korkuyoruz. Gören, duyan olursa Allah rızası için bizim ile iletişime geçsinler” diye konuştu. Anne Hüsna Acar ise 20 gündür oğlundan haber alamadığını, görenlerin ihbarda bulunmasını istedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=