Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


"BATMAN’I EĞİTİM ÜSSÜ YAPACAĞIZ”

22 Eylül 2022, 17:46 - Okunma: 534

Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde, Batman Sağlık İl Müdürlüğü tarafından Batman'da görev yapan sağlık çalışanlarına yönelik 'Travma' konulu 1. Acil Tıp sempozyumu düzenlendi.


Sempozyumda Batman Sağlık  İl  Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat ve  Dicle Üniversitesi Ana Bilim Dalı (ABD) öğretim üyesi Prof. Dr. Murat Orak, oturum başkanları olarak yer aldı. Sempozyuma ayrıca 112 Acil Servis Başhekimi Ali Çoban, UMKE ve sağlık çalışanları katıldı. İlk tıp sempozyumu olarak travma konusunu ele aldıklarını belirten Sağlık İl Müdürü Canpolat, “Travma hayatımızın ve meslek yaşantımızın her aşamasında karşılaşılan ciddi ve hayati yaralanmalar içermektedir. Bu sempozyum da amacımız, dikkatli yaklaşım ve müdahaleler ile hastalara maksimum yarar sağlamaktır. Bugün düzenlenen sempozyumumuzda en sık karşılaşılan travmalar ile ilgili güncel yaklaşımlar ele alınacaktır. Bugünden başlayarak, sürekli olarak düzenlemeyi planladığımız sempozyumlar ile Batmanımızı bir eğitim üssüne çevirmek için yoğun tempoda çalışacağız. Bu sempozyumların Batman'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi. İki oturum halinde gerçekleşen 1.  Acil Tıp sempozyumunda uzmanlar tarafından travmalarla ilgili bilgi içeren geniş kapsamlı bir sunum gerçekleştirildi. Sempozyum, plaket takdiminin ardında son buldu. Haber-Recep Akın
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=