Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“İCATHANE GENÇLERİMİZİN UFKUNU AÇACAK”

21 Eylül 2022, 18:40 - Okunma: 507

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan'ın katılımıyla Batman Üniversitesi merkez kampüsünde İcathane laboratuarı açılışı gerçekleşti.


Açılışa Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp,  Türkiye Gençlik Vakfı ( TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Beşinci, Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Ak Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, STK temsilcileri, kamu kurum müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
“EN BÜYÜK İCATHANEMİZ BATMAN’IN”
Sportif, kültürel aktiviteler ve bilimsel faaliyetlerin yer aldığı icathanenin açılışında konuşan Bilal Erdoğan, “Gerçekten TÜGVA'nın Türkiye'deki icathaneleri içerisinde en kapsamlı, en geniş ve en büyük olanı burası. Böyle bir projenin Batman'da yapılması bizi çok sevindiriyor. Buradaki gençlerimizin bugün teveccühünü görmek de çok güzel. Gençlerimizin hayalleri var. Gençlerimiz kendilerine çok farklı kariyer yolları çizmek için kafa yoruyorlar istişarelerde bulunuyorlar, hocalarına soruyorlar. Takip ettikleri insanlardan fikir edinmeye çalışıyorlar. Böyle yerler o hayallerin kuvveden fiile dönüşmesi, hayalden gerçeğe dönüşmesi için çok güzel aracı noktalar. Çok güzel ateşleme tesisleri. İnşallah buraya gelen kardeşlerimiz çok farklı etkinliklerle donanıp lise hayatlarından sonra meslek sahibi olmada, üniversiteye devam etmede, bölüm tercihlerini yapmada çok doğru kararlar verecekler ve çok büyük işlere imza atacaklar” dedi.
“BATMAN MUHTEŞEM BİR ŞEHİR”
Batmanlı gençlerin çok dinamik ve şehrin de muhteşem olduğunu vurgulayan Erdoğan, “Bu anlamda ben Batman gençlerinin bugün gözlerindeki ışıltıyı görünce daha da heyecanlandım. İnşallah bu icathane gerçekten gençlerimizin önünü açacak, ufkunu açacak, büyük işler yapmaların destek olacak. TÜGVA'nın derdi gayesi gençlerimizin hayallerini gerçekleştirirken bu ülkeye, bu topluma, bu millete hizmet etme referansından, bu toprakları bize vatan yapan değerler referansından uzaklaşmadan başarmak. TÜGVA'nın gayesi bütün bunları bir arada başarmak. Annelerimiz, babalarımız, bir baba olarak ben kendi çocuklarımız için zaten beklentimiz, isteğimiz bu. Bundan dolayı Türkiye Gençlik Vakfımız büyük bir fırsat. Bütün emeği geçenler çok teşekkür ediyorum” dedi.  Erdoğan, üniversite bahçesinde kurulan stantları tek tek dolaşıp öğrencilerle sohbet etti. Bilal Erdoğan,  eline ok ve yayı alıp ‘Ya Hak!’ diyerek konuşlandırılan hedeflere ok atarak dikkatleri üzerine çekti. Haber-Recep Akın
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=