Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“ÖNCELİĞİMİZ İHRACAT OLACAK”

21 Eylül 2022, 18:38 - Okunma: 399

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkan adayı Osman Nasıroğlu, Batman ekonomisi için öncelikli projesinin ihracat olduğunu söyledi.


E-TİCARET VE E-İHRACAT SEFERBERLİĞİ
“Artık yerel kalmayacağız, dünyaya açılacağız” diyen Osman Nasıroğlu, herkes için BATSO grubunun ihracatı artırmaya yönelik birçok projesinin olduğunu kaydetti. Nasıroğlu, “Ulusal ve uluslararası pazar ağı sağlamak amacıyla, ERP, pazaryeri entegrasyonları, satış artırma modülleri, çok kanallı müşteri deneyimi yöntemleri, mobil pazarlama, video reklam ve perakende trendleri konularında eğitim ve destek programları ile online kanallarla yerel ürünlerin yurt içi ve yurt dışı satışları desteklenecek” dedi.
YURT DIŞI İLE TİCARİ İŞBİRLİĞİ İÇİN GİRİŞİM…
Dış̧ Ticaret bilgilendirme seminerleri, üniversite iş birlikleri, İhracat Destek Ofisi, BATSO üyelerine ve çalışanlarına yabancı dil eğitimi gibi faaliyetlerle yurt dışı ticareti için zemin hazırlanacağını kaydeden Nasıroğlu, “ İhracatçı sayısının artırılması ve mevcut ihracatçıların bilgilendirilmesi amacı ile çalışacak olan ofis BATSO bünyesinde kurulacak. Farklı ülke işadamlarını ve iş dünyasını bir araya getirmek, yeni iş birlikleri oluşturmak ve bu iş birlikleri neticesinde ticareti geliştirmek için organizasyonlar düzenlenecek. Uluslararası Rekabetçiliği Geliştirme Projesi kapsamında BATSO üyelerinin yurtdışına gitmeleri ve böylece pazar arayışı yapmaları sağlanacak. Liman ve pazarlara olan uzaklığımız göz önünde bulundurulduğunda sanayicilerimizin ulaşamadığı pazarlara lojistik desteği ve AR-GE çalışmaları planlanacak” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=