Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


AKADEMİSYENLER LİSELİLERLE BULUŞUYOR

20 Eylül 2022, 17:10 - Okunma: 409

Batman Valiliği ve Batman Üniversitesi’nin ortak projesi olan akademisyenler lise öğrencileri ile buluşuyor.

 Batman Valisi Ekrem Canalp ve Batman Üniversitesi Rektörü İdris Demir ile birlikte akademisyenler liseli öğrencilerle buluşuyor protokolü imzalandı. Batman Üniversitesinde bulunan 48 akademisyenin eğitim ve öğretim yılı boyunca her ay 8 okul olmak üzere lise öğrencileri ile bir araya gelerek deneyim ve tecrübelerini öğrencilere aktaracaklar. Batman Valisi Ekrem Canalp projede bulunan Batman Üniversitesinde projede görev alan 48 akademisyeni Vali konağında ağırladı.
BENZER UYGULAMA EDİRNE’DE YAPILMIŞ…
Daha önce Edirne’de bu projeyi uyguladığını ve başarılı olduklarını dile getiren Batman Valisi Ekrem Canalp “Bu projeyi aslında kopya çektim. Geçen yıl Edirne’de bir kaymakamımızdan kopya çektim. Profesörler liselilerle buluşuyor adı altında bu projenin ilk uygulamasını yapmıştık. Şu anda bu projeyi burada gönüllü hocalarımızla hiçbir maddi menfaat beklemeden sadece içlerindeki iyilik duygusuyla hareket etmek suretiyle hayata geçiriyor olmak benim için de en büyük gurur vesilesidir” dedi.
PROJEDE 48 AKADEMİSYEN GÖREV ALACAK
Bu projede 48 akademisyenlerin görev alağını belirten Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, “Sayın Valimizin katkılarıyla bu sene akademisyenler öğrencilerle buluşuyor daha geniş bir rakamla daha büyük bir sayı ile daha fazla öğrenciye buluşmayı amaçlıyoruz. Bu şekilde Batman Üniversitesi’nin kabuğundan sıyrılıp kampüsünden dışarıya çıkıp anılması gerektiği gibi olması gerektiği gibi eğitim ile anılmasından biz bunu bir amaç ediniyoruz. Ortalama olarak her ay 8 okulumuza gidiyoruz. Okulumuzdaki öğrenci sayısı bunu belirleyecek ve bu sürecimiz eğitim öğretim yılı boyunca yani Haziran’a kadar devam edecek” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=