Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“HEP BERABER ŞEHRİMİZE SAHİP ÇIKALIM”

19 Eylül 2022, 18:20 - Okunma: 360

Batman Ticaret ve Odası (BATSO) Başkan adayı Bayram Demirhan, 8 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan seçimlerde, Batman halkının ve tüm üyelerinin şehirlerine sahip çıkmalarını istedi.


Yedi grubun yedisini de üyelerinin desteğiyle kazanacaklarını belirten BATSO Başkan adayı Demirhan, “Batman İstişare grubu olarak üyelerimize ve hemşerilerimize olan güvenimiz tamdır. Allah’ın izniyle 7 grubun yedisini de kazanacağız. Ticaret ve Sanayi Odası çok güçlü bir kurumdur. Bu gücü girişimcilerimize ve şehrimize planlı ve programlı bir şekilde yansıtmamız gerekiyor. Güçlü ve donanımlı mevcut yönetim dışında, bu kentin çok güzel insanları var. Bilgili, birikimli ve donanımlı tüm hemşehrilerimizi Ticaret ve Sanayi Odasına, kendi şehirlerine ve halkına hizmet etmek adına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Seçim sonrası çözüm odaklı sektörel toplantılarımızı sürekli yapacağız. Bütün meslek gruplarımızla yapacağımız sektörel toplantılarımızın sonucunda kazanan Batman olacaktır” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=