Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“DAHA GÜÇLÜ ŞEKİLDE SEÇİMLERE GİRİYORUZ”

18 Eylül 2022, 16:35 - Okunma: 591

Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine adaylığını koyan Osman Nasıroğlu “Herkes İçin BATSO” grubu ile seçim çalışmalarına hız verdi.


BATSO Başkanlığı yaptığı dönemde AB ve DİKA Projeleri, eğitim kompleksi, e-arşiv gibi başarılı projelere imza attığını belirten Osman Nasıroğlu, her sektörün temsil edildiği, birleştirici kadrosu ile seçim çalışmalarına hız verdiğini kaydetti. 2022 BATSO seçimlerin Batman sanayisi ve esnafına hayırlı olmasını dilediğini ifade eden Nasıroğlu, “Bizim ekip olarak amacımız Batman sanayisini güçlendirmek, esnafı desteklemek ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerine en iyi hizmeti sunmasını sağlamaktır” dedi.
“TİCARİ FUARLAR DÜZENLEYECEĞİZ”
BATSO’ ya ve Batman ticaretine yeni dinamikler kazandıracağını kaydeden Nasıroğlu, “Batman ticaretine yön veren fuarlar düzenleyeceğiz. Endüstri, tarım, madencilik, yapı ve üretim fuarları düzenlenerek Batman ticaretini canlandıracak fuarlar düzenle ve devamlı olacak. Desteklenmesi gereken tüm girişimciler, kadınlar ve sektörler için sosyal sorumluluk projelerinin yapılacak, oda bünyesinde bir vakıf kuracağız” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=