Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“İHTİYAÇ SAHİPLERİNE UMUT OLDUK”

18 Eylül 2022, 16:34 - Okunma: 413

BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, “Halkımıza hizmet amacıyla sosyal sorunlara duyarlı bir yönetim anlayışıyla madde bağımlısı gençlerimize hem umut olduk hem de iş imkanı sağladık. Ayrıca her yıl yüzlerce yoksul aileye yardım elimizi uzattık." dedi.


“150 GENCİMİZİ İŞE YERLEŞTİRDİK”
İki dönemdir Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) başkanlığı görevini başarıyla ifa eden ve yeniden adaylığını açıklayan BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, yaptıkları hizmet ve yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) olarak paydaşı olduğumuz kurumlarla işbirliği ile madde bağımlısı 150 gencin rehabilite edilmesi amacıyla "Ülkesine Katma Değer Katan Bilinçli ve Sağlıklı Gençlik ile Güzel Bir Geleceğe" projesini gerçekleştirdiklerini belirten BATSO Başkanı Demir, "Proje kapsamında 150 gencimiz eğitimden geçti ve BATSO tarafından işe yerleştirildi. Bu projeyle kentimizin güzel çalışmalarla anılmasını istedik" diye konuştu.
“YOKSUL AİLELERİN YANINDA OLDUK”
Batman Ticaret Sanayi Odası, her yıl gelenekselleştirdiği yardım çalışmalarında binlerce dar gelirli aileye yardım ulaştırdı. Batman Ticaret Sanayi Odası'nın her yıl düzenli olarak Ramazan ayında yaptığı gıda paketi yardımını dar gelirli ailelere ulaştırdıklarını belirten BATSO Başkanı Demir, "Batman’ın en ücra mahalle, köy, ilçe ve beldelerinde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ve yoksul ailelere gıda paketlerini adreslere teslim ettik" dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=