Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“İŞBİRLİKLERİYLE ODAYI GÜÇLENDİRECEĞİZ”

18 Eylül 2022, 16:34 - Okunma: 423

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) başkan adayı Celil Demir projelerini açıklamaya devam ediyor.

Yoğun bir seçim süreci içinde olan Değişim ve Yenilik Grubu, her sektör ve temsilcilik ile buluşup projelerini anlatıyor. BATSO yönetimine geldiklerinde tüm paydaşlarla birlikte ortak projeler üreteceklerini belirten Celil Demir önderliğindeki Değişim ve Yenilik Grubu’nun bu yönde projelerini sıraladı.
BÖLGE ODALARI İLE ORTAK AKIL
Bölge odaları ile ortak akıl toplantıları yapılmasına önderlik edilip ev sahipliği yapılacaklarını belirten Demir, “Ekonomik ve sektörel gelişmelere dair ortak kararlar alınacak. Şehrin kanaat liderleri ve akilleri ile sohbetler düzenlenip fikir alışverişi yapılacak” dedi. Güçlü bir Batman lobisi kurmak ve bu lobiyle devletin kaynak ve imkanlarından Batman’a daha fazla pay ayrılmasını sağlamak en önemli misyonları olacağını ifade eden Celil Demir, “Batman’a kazandırılacak her yatırım, her derslik, her fabrika son derece önemlidir. Lobi faaliyeti desteklenecek. Hedefimiz Batman Üniversitesi ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası arasında etkin ve nitelikli, gerçekçi ve sonuca ulaşabilen işbirlikleri oluşturmak ve sınırlı kaynakların rasyonel bir şekilde kullanılması için kuvvetli bir koordinatör olmak. Tüm hibe destek ve fonlar ile ilgili haber ve bilgiler odanın web sitesi ile basılı yayınlarından yayınlanacak, üyeler bilgilendirilecek” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=