Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


DEVA KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI

18 Eylül 2022, 16:31 - Okunma: 393

Batman’da köy ziyaretlerine yoğunluk veren DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, ziyaretlerle ilgili olarak açıklamada bulundu.


Vatandaşların hayat kalitesini önemli düzeyde etkileyen çok ciddi sorunların olduğunu belirten Başkan Müjdeci, “Yol ve su sorunu en öncelikli sorunlar arasında yer alıyor. Köylerimiz maalesef 90’ları andıran manzaralara sahip. Sıfırı tüketen kurumlar artık vatandaşa hizmet götüremiyor. Köylerimizde su yok, petrolün başkenti olmamıza rağmen asfalt yok. Bugün ziyaret ettiğimiz Bıçakçı köyünde olduğu gibi, vatandaşımız bizimle temas ettiği her noktada derdini anlatıyor. Maalesef tüm köylerimizde su, yol, okul, elektrik, sağlık ocağı ve internet sorunları bir türlü çözülmüyor. Köyde yaşayan vatandaşlarımız zaruri ihtiyaçlarına bile erişmekte güçlük çekiyor. Köylülerimiz ve muhtarlarımız hiçbir kurumda muhatap bulamamaktan, sorunlarının yıllarca çözüme ulaşamamasından yakınıyor. Bu iktidar vatandaşımıza artık nefes bile aldırmıyor. Artık bu iktidarın vatandaşa sunabileceği hiçbir şeyi kalmadı. Ekonomik krizden ve dolayısıyla her noktaya sirayet eden sorunlardan kurtulmanın en kısa yolu iktidar değişiminden geçiyor. İktidara gelip bu sorunları çözebilecek tek parti DEVA Partisidir” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=