Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“5444 KONUTU HAK SAHİPLERİNE TESLİM ETTİK”

15 Eylül 2022, 15:50 - Okunma: 524

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı A. Akif Gür, Kuyubaşı TOKİ'de ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi.

 Vatandaşlarla buluşan ve görüş, talep ile önerileri dinleyen milletvekili Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı TOKİ konut projenin Türkiye tarihinde görülmemiş bir sosyal konut hamlesi olduğunu belirtti.
“TOPLAMDA 8162 KONUT İNŞA EDİLMİŞ OLACAK”
TOKİ’nin AK Parti iktidarları öncesinde aktif bir kuruluş olmadığına dikkati çeken milletvekili Özdemir, “Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve sosyal devlet anlayışı neticesinde vatandaşlarımızın ev sahibi olmasına olanak sağlayan TOKİ, AK Parti hükümetleri döneminde tam anlamıyla işlev kazandı. Milyonlarca insan ve dargelirli aile TOKİ sayesinde ev sahibi oldu. Batman'da her alanda olduğu gibi TOKİ yatırımlarından önemli bir pay aldı. Şuana kadar ilimizde 5444 konut yapılarak hak sahiplerine teslim edildi. 968 konutun inşaatı devam ediyor.  Buna ilaveten Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan'ın müjdesini verdiği 1750 konutu da Batman'a kazandıracağız. Toplamda 8162 konut inşa edilmiş olacak” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=