Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘BİSİKLET YOLU’ TEPKİSİ

14 Eylül 2022, 18:05 - Okunma: 819

Batman Belediyesi tarafından yapımına başlanan bisiklet yoluna, kazalara sebebiyet vereceği gerekçesiyle Tilmerç mahallesi sakinlerinden tepki geldi.


“YAPILAN HİZMETLERE KARŞI DEĞİLİZ”
Yapılan bisiklet yollarının kazalara sebebiyet vereceğini belirten mahalle sakinleri, kendi bina önlerine bisiklet yolunun yapılmasını istemediklerini ifade ettiler. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan site sakinleri; “Kentimizin her köşesine bisiklet yolu yapılmaktadır. Tilmerç mahalle sakinleri olarak burada bisiklet yolu yapılmasını istemiyoruz. Bisiklet yolu sitemizin önünde yapılacak ve ayrıca bina karşısında park bulunmaktadır. Akşamları parka gelmek isteyen dışarıdaki sakinler de çocuklarını bu parka getirmektedir. Bizim çocuklarımız da bu mevcut parklardan faydalanmaktadır. Bisiklet yolunun akşam saat: 19:30’da kazaya sebebiyet doğuracağından bina sakinleri olarak tepkimizi ortaya koyuyoruz. Yapılan hizmetlere karşı değiliz. Bisiklet yolları, mantıklı ve herkesin kazasız belasız yararlanılması düşünülerek uygun alanlara yapılmalıdır. Yapılacak bisiklet yolu önümüzdeki süreçte ölümlü ve yaralamalı kazaya sebebiyet verecektir. Onun için iş işten geçmeden hep birlikte bisiklet yolu yapımına karşı çıkıp tepki gösteriyoruz” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=