Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“SOSYAL SORUNLARA DUYARLI OLDUK”

14 Eylül 2022, 18:05 - Okunma: 573

BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, “Halkımıza hizmet amacıyla sosyal sorunlara duyarlı bir yönetim anlayışıyla taziye evi yapımı ve belediyeye cenaze aracı hibesinde bulunduk” dedi.


“BATSO TAZİYE EVİNİ AÇTIK”
Toplumumuzda önemli bir yere sahip olan taziye kültürü geleneğini gözettiklerini belirten Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, “Kentin en büyük mahallesi olan Kültür mahallesinde taziye evi olmadığından dolayı yönetimimiz ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte belediyeye ait arsaya taziye evi yapımını üstlendik. 2016 Yılında 1000 metrekarelik 2 katlı modern taziye evini Batman halkının hizmetine sunduk” ifadelerini kullandı.
“CENAZE NAKİL ARACI HİBE ETTİK”
Pandemi döneminde Covid-19 virüs salgını nedeniyle ölüm oranlarında görülen artış ve yoğunluktan kaynaklı olarak cenazelerin defin süreci uzayıp cenazeler morglarda bekletildiği süreçte soruna duyarsız kalmadıklarını belirten Demir, “BATSO olarak Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 cenazenin taşınabileceği özel soğutma sistemi bulunan kapalı cenaze nakil aracı hibe ettik” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=