Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


VALİ CANALP, KUAFÖRLERİ DİNLEDİ

14 Eylül 2022, 18:04 - Okunma: 454

Batman Vali konağında kuaförler, berberler ve güzellik salonlarının haftada bir gün izin yapmasına yönelik olarak meslek mensuplarıyla istişare toplantısı yapıldı.


"DENETİMLER KATİ OLACAK"
Vali konağında düzenlenen istişare toplantısında konuşan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, "Kuaförlerimiz ve güzellik salonlarımızın mensuplarıyla beraber meslek mensuplarının tatil yapacağı gün ile ilgili olarak beklenti ve önerilerini aldık. Nihai kararı almak için resmi kurumlarımızın görüşlerini de alacağız. Ya tek bir gün ya farklı olacak şekilde kuaför ve güzellik salonları için bir gün, berberler için ayrı bir gün ya da herkes için ortak olan bir güne ileriki günlerde karar vereceğiz. Biz bu kararı aldıktan sonra denetim konusunu da kati şekilde hayata geçireceğiz" dedi.
"100 MESLEK MENSUBUMUZ KATILDI"
İstişare toplantısında konuşan Batman Esnaf ve Sanatkarĺar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "Ticaret Bakanlığının uygulamaya koymak istediği haftada bir gün kuaförler, berberler ve güzellik salonlarının kapalı olmasına yönelik olarak Batman Valisi Ekrem Canalp nezaretinde v ali konağında toplantı gerçekleştirdik. Meslek gruplarının görüşlerini aldık. Hangi günün tatil olacağı belli oldu ama nihai karar daha sonra yapılacak istişare toplantısıyla belli olacak. Bugün buraya odamıza bağlı ilgili mesleklerden toplam 100 kişi katılmıştır" dedi. Haber-Recep Akın
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=